bekijk onze Flyers / Brochures

Pic
RUBBERMAID WASHROOM OPLOSSINGEN

Kies uit het volledige gamma dispensers en navullingen en selecteer de oplossing voor handhygiëne die werkt zoals u dat wilt.

Pic
FUNCTIONALITEIT EN ESTHETIEK IN BALANS

Een eenvoudig te configureren modulair recyclingsysteem voor omgevingen waar duurzaamheid en esthetiek worden gewaardeerd.

Pic
INFORMATIE FOLDER AFVALSYSTEMEN BICA

Een meubelstuk en afvalbak of afvalsysteem in één. Dat is de Bica-serie. Door interieurarchitecten ontworpen.

Pic
INZAMELOPLOSSINGEN VOOR DE PLASTIC FLESJES

Per 1 juli 2021 wordt statiegeld op kleine plastic flesjes ingevoerd.

Pic
Innovatieve, robuuste en stijlvolle afvalinzamelsystemen

De afvalbakken zijn uitstekend te combineren en uit te breiden tot compleet afvalscheidingsstation.

Pic
DUURZAME AFVALBAK, 100% CIRCULAIR

Van uw gerecyclede plastic om afval gescheiden in te zamelen.

Pic
EEN FLEXIBELE RECYCLINGOPLOSSING

Recycling op maat Gemaakt om perfect te passen. Het ontwerp van de Slim zorgt ervoor dat hij in de kleinste ruimtes past, en dankzij de scharnierende deksels kunnen ook grote materialen gerecycleerd worden

Pic
CREËER UW EIGEN
SCHERP GEPRIJSDE AFVALSCHEIDINGSSTATION

De top is in verschillende kleuren beschikbaar om de diverse afvalstromen te kunnen onderscheiden.

Pic
SAMENVATTING EN AANBEVELINGEN

Dit rapport levert specifieke inzichten op die zijn afgeleid van één van de grootste commercieel gefinancierde kwantitatieve studies naar bedrijfsrecycling en afvalbeheer die ooit in Nederland is uitgevoerd.

Pic
EEN FACT SHEET OVER HET CORONAVIRUS

Waarom effectieve reiniging en hygiëne zo belangrijk is om verspreiding van het virus te voorkomen.

Pic
KLEINE RUIMTES, GROTE IMPLICATIES Slim Jim reinigingsaccessoires

maken het gemakkelijker dan ooit om mobiel afval in te zamelen en te reinigen in krappe ruimtes. Mix en combineer Slim Jim® reinigingsaccessoires, containers en dolly’s voor elke ruimte.

Pic
SENSIBLE ECO LIVING STIJLVOL AFVALSCHEIDEN

EKO staat voor stijlvolle producten voor keuken, badkamer en (thuis)kantoor. Van een keur aan pedaalemmers tot eigentijdse sensor bins en van fraaie touch afvalbakken tot praktische huishoudelijke oplossingen.

Pic
SLIM JIM UNDER-COUNTER CONTAINERS NOG EENVOUDIGERE TOEGANG

De nieuwe Slim Jim® Under-Counter containers zijn ontworpen met een grote, schuine opening, die 2X meer ruimte biedt onder de toonbank dan traditionele slanke containers.

Pic
COMPLEET ASSORTIMENT VOOR EFFECTIEF AFVALBEHEER

Naast de fraaie lijn Slim Jim Step On containers, zijn de vertrouwde Slim Jim en Brute containers vernieuwd. Innovaties en nieuwe accessoires verhogen de productiviteit en zorgen voor een efficiëntere afvalinzameling en stimuleren afvalscheiding.

Pic
STEP-ON CLASSIC (BEIGE, ROOD EN WIT)

Step-On Classic is van polyethyleen is ideaal om je afval weg te werpen zonder het deksel te hoeven aanraken. Door het strak sluitende, overlappende deksel ontsnappen er geen geurtjes. Eenvoudig te reinigen door de afgeronde hoeken en gladde oppervlakken.

Pic
CONNECTOR BIN

Brandveilige recycling module van hoogwaardig aluminium. Het schuin a? opende deksel voorkomt dat er iets opgezet kan worden. Voorzien van dempingsysteem voor het geruisloos sluiten van het deksel. De stevige deur en afvalzakhouder zijn voorzien van een railsysteem.

Pic
BINSYSTEM

Modulair systeem van robuuste, hoogwaardige afvalbakken in diverse formaten, die combineerbaar zijn met duurzame aluminium profielstaanders en opties zoals een inworpverkleiner en asbak. In uitvoeringen met een inworpopening aan één zijde of aan beide zijden.

Pic
ECO BIN RECYCLING SET

Wilt u uw afval gescheiden inzamelen zonder de aanschaf van een compleet nieuwe afvalbak? Maak uw huidige papierbak klaar voor de toekomst met de Eco Bin recycling set!

Pic
TRIOMF

Op een milieuvriendelijke en ergonomische wijze afval in 3 afzonderlijke compartimenten scheiden. De scheidingsoplossing is vervaardigd uit tot 100% gerecycled materiaal van uitstekende kwaliteit; garandeert een lange levensduur.

Pic
DROPPIT

Het wapen in de strijd tegen klein zwerfafval. De asbak verwerkt in een tegel is uitermate effectief. Geen rondslingerende sigarettenpeuken en kauwgom meer bij de entree van uw kantoorpand, school of ziekenhuis.

Pic
RECYCLOSTAR

Brandveilige afvalscheidingsunit van hoogwaardig aluminium met binnen-emmers. Als het deksel geopend wordt kan de lichtgewicht binnen-emmer gemakkelijk geleegd worden. De binnenemmers hebben handige zakklembeugels.

Pic
SLIM JIM STEP ON

Naadloos te integreren in gelijk welke omgeving De Slim Jim Step-On Containers zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: front step en end step, waardoor ze de ideale oplossing vormen ongeacht de plaats die u ter beschikking hebt.