Ga naar hoofdinhoud

Advies & Services

Specialistische kennis

Naast advies over een passend assortiment en trends, kunnen wij u ook informeren over allerlei afvalvraagstukken, zoals gescheiden afvalinzameling en afvalmanagement. Daarnaast behoort het samenstellen van het juiste assortiment voor een bepaalde branche of verkoopkanaal en een concept voor een schappenplan voor een winkel tot onze expertise.

Onze ICT- ,logistieke afdeling en specialisten helpen u graag met automatisering vraagstukken en gegevens uitwisselingen. Bij meer dan 100 van onze klanten hebben wij diverse (online) oplossingen en koppelingen gerealiseerd, waarbij onze focus ligt op internationale uniforme standaarden.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar voor een professioneel advies en service op maat!

Bij ons werken diverse commerciële adviseurs, met de nodige ervaring in onze branche. Naast productkennis hebben wij ook kennis van de diverse markten en proberen wij zo goed en snel mogelijk in te spelen op ontwikkelingen in de huidige en toekomstige verkoopkanalen.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en verkoopbehoeften te inventariseren, waarop wij met ons uitgebreide productassortiment en onze aanvullende logistieke dienstverlening een passend aanbod kunnen bieden. Wij kunnen u ook ondersteunen bij uw voorbereiding om een “winnende” propositie te maken voor uw eindklanten. Daarbij behoort een gezamenlijk klantbezoek tot de mogelijkheden.

Ons team van gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar voor een professioneel advies en service op maat!