Ga naar hoofdinhoud

Retail

Breed assortiment, waaronder erkende merken

Wij beschikken over een breed assortiment afvalverzamelaars en afvalzakken, brievenbussen, sanitair, garderobe- en opbergsystemen. Van unbranded tot een groot aantal bekende merken. Daarnaast kunnen wij een ruim assortiment Procter & Gamble producten aanbieden.

Afvalverzamelaars

Van 3 liter pedaalemmers tot 110 liter afvalsystemen voor in en om het huis, met vormen als rond, vierkant, rechthoekig en met pedaal, touch, kick, push en sensor systemen. Al dan niet voorzien van allerlei onderscheidende functies zoals fingerprint proof, slow-motion sluitende deksel, afvalzakhouder elementen en stay-open functies bieden de afvalverzamelaars de consument alle gemakken voor een eigentijds en dagelijks gebruik. De producten worden gemaakt van diverse materialen zoals edelstaal, RVS, aluminium, zink, kunststof en zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen zoals mat, glans en sand coated. Kortom de keuze en variatie is enorm.Vele bekende merken zijn bij ons te vinden, zoals Wesco, EKO, Simplehuman, Hailo, Curver en diverse minder bekende en eigen merken. Voor de afvalverzamelaars van de meeste merken hebben wij bijbehorend perfect fit afvalzakken. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment maatwerk afvalzakken. Vanaf 3 liter pedaalemmerzakjes tot sterke bouwafvalzakken en uiteraard de alom bekende KOMO afvalzakken.

Brievenbussen

Wij beschikken over diverse modellen brievenbussen; van eenvoudige, voordelige tot klassieke, zeer luxe design modellen, die een sieraad zijn voor uw huis. Van hang tot staande modellen, voor brief en/of pakket, in diverse formaten en een grote variëteit aan materialen zoals staal, RVS, aluminium en kunststof.

Garderobesystemen

Wij beschikken over diverse gunstig geprijsde producten, van een eenvoudig kledingrek tot de meest uitgebreide garderobesystemen. Sierlijke solitaire kapstokken tot hangende systemen voor aan de muur. Maar ook mooie kledingrekken, dressboys, paraplustandaards etc. ontbreken niet in het assortiment. Alles voor elk budget.

Sanitair

Wij bieden een zeer mooi assortiment sanitaire producten. Van klein formaat pedaalemmers in trendy kleuren en uiteenlopend design tot mooie opbergmeubels voor in de badkamer. Ook op het gebied van wassen en drogen hebben wij diverse producten in ons assortiment, zoals wasmanden en droogrekken.

Kunststof producten

Hedendaagse kunststof producten doen niet meer onder van andere materialen. Wij hebben een ruime collectie hoogwaardige kunststof producten van bekende merken zoals Curver en Hovac. Of u nu op zoek bent naar kunststof afvalverzamelaars tot opbergsystemen, bij Vepa Bins bent u aan het juiste adres.

Sterke merken

Vepa Bins verzorgt voor Procter & Gamble de distributie van een groot scala producten. P&G heeft vele sterke merken in diverse verpakkingseenheden en volumes voor zowel de consument als voor grootverbruik.

Lucratief schap

Vepa Bins kan samen met u een lucratief schap samenstellen, met sterke merken en artikelen met een hoge doorloopsnelheid. De meeste P&G producten zijn immers verbruiksartikelen waar de klant regelmatig bij u voor terugkomt.

Promotie

Ook in promotioneel opzicht zorgen P&G merken zoals Ariel, Dreft, Gillette en Oral-B voor herkenning bij de consument waardoor deze producten zich uitermate lenen voor acties.

Verkoop ondersteuning

De ontwikkelingen gaan snel. De consument koopt deze producten al dan niet in grootverpakking steeds vaker online. Wij kunnen u ondersteunen om ook online met deze producten succesvol te zijn.

Advies assortiment & schapinrichting

De ervaren adviseurs van Vepa Bins kunnen u helpen bij een passend assortiment voor uw winkelformule. Met onze persoonlijke benadering geven wij klant specifiek advies over producten, trends, uitstalling en schapinrichting, maar ook advies ten aanzien van zoek- en trefwoorden voor de vindbaarheid van producten in uw webshop.

Kortom, gericht advies dat kan bijdragen aan extra verkoop van artikelen uit uw winkel of verkoopkanaal. Met als einddoel een tevreden eindgebruiker.

Ondersteuning e-commerce activiteiten

Onze producten zijn uitermate geschikt om ook aangeboden te worden via webshops. Om consumenten van de juiste informatie te voorzien zijn duidelijke productomschrijvingen, foto’s en filmpjes essentieel. Wij kunnen u zoveel mogelijk ondersteunen en van de juiste productinformatie voorzien. Wij hanteren internationale uniforme standaarden en beschikken daarnaast over een full-service ICT-afdeling die klantgericht koppelingen met uw systemen kan implementeren, zodat de aangeleverde content altijd up-to-date is. Naast leveringen aan uw magazijn behoort directe levering aan uw klanten tot de mogelijkheden. Hierbij maken wij gebruik van erkende pakketdiensten.

Snelle (directe) leveringen uit voorraad

Vepa Bins is een voorraadhoudende groothandel. Veel van onze producten hebben wij op voorraad in ons eigen magazijn. In samenspraak met onze klanten proberen wij een optimaal voorraadniveau aan te houden om de vraag van uw klanten te kunnen honoreren. Voor schapsartikelen, internetassortiment, maar ook voor promotionele artikelen.

Wij kunnen indien gewenst displays samenstellen om de producten in uw format te kunnen presenteren in uw winkels.

Bestellen

Als klant bij Vepa Bins kunt u op verschillende manieren uw orders doorsturen; telefonisch, via e-mail, door middel van Electronic Data Interchange (EDI) en maatwerk koppelingen. Onze klantgerichte binnendienst medewerkers verwerken uw orders professioneel en zorgen ervoor dat u uw orders nog dezelfde (werk)dag per mail bevestigd krijgt. Wij gebruiken veelal unieke productcodes, maar indien gewenst kunnen wij uw codes aanhouden.

Leveringen

In overleg wordt de order met de grootst mogelijke zorg uitgeleverd. Wij kunnen afspraken maken om een snelle verwerking en levering te realiseren, indien gewenst binnen 24 uur. Over het algemeen plannen wij in overleg de aflevering op een gewenst moment bij uw centrale magazijn of winkel. Leveringen kunnen van groot tot klein verwerkt worden door Vepa Bins, van de levering van een complete container tot een pakket van een enkel product en van mixed pallets tot alles wat daar tussen zit. Cross dock leveringen behoren tevens tot de mogelijkheid. De leveringen verzorgen wij met ons eigen wagenpark of vinden plaats via erkende transporteurs. Voor de pakketleveringen maken wij gebruik van diverse pakketvervoerders zoals DPD, DHL etc.. Voor diverse klanten, waaronder e-commerce bedrijven, verzorgen wij ook directe leveringen rechtstreeks naar de consument. Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Professionele verkoopafdeling en klantenservices

Voor advies kunt u zowel bij uw vertegenwoordiger als bij de verkoop binnendienst terecht. Onze verkoop binnendienst zal uw order altijd met de grootst mogelijke zorg behandelen en in overleg met u de ideale aflevering bepalen. Het is de belangrijkste taak van onze klantenservice om uw (eventuele) klachten z.s.m. naar tevredenheid op te lossen. Het verzoek is uw klacht in te sturen naar: verkoop@vepabins.nl. Dit is de snelste manier van in behandeling name.

verkoop@vepabins.nl