Ga naar hoofdinhoud

Services

De afdeling verkoop binnendienst

De afdeling verkoop binnendienst is bereikbaar per e-mail (verkoop@vepabins.nl) en/of per telefoon (0223-668383). Naast het verwerken en bevestigen van orders kunt u bij hen ook terecht met al uw productvragen, vragen m.b.t. levertijden, prijzen etc.. Tevens is deze afdeling verantwoordelijk voor de afwikkeling van klachten en retouraanvragen. Wij streven naar een snelle en correcte afwikkeling van klachten.

Tevredenheid van onze klanten is voor ons vanzelfsprekend van het grootste belang! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geboden service dan wordt verzocht dit kenbaar te maken bij uw vertegenwoordiger, deze zal dan samen met u zoeken naar een correcte oplossing. Offerteaanvragen kunt u ook indienen bij de binnendienst, in samenspraak met de vertegenwoordiger zullen zij u een passend (prijs)voorstel doen.

Productgarantie

Vanzelfsprekend zit er op alle door Vepa Bins geleverde producten een fabrieksgarantie; de termijn verschilt alleen van merk tot merk. Wanneer u garantie wilt claimen wordt verzocht een mail te sturen naar: verkoop@vepabins.nl vergezeld van:

omschrijving klacht
factuur (datum aankoop)
artikelnummer
het aantal stuks dat de klacht betreft
een aantal foto’s die de klacht illustreert

Op basis van deze informatie zullen wij proberen te beoordelen of het defect onder de garantie valt (productie-/constructiefout) of dat het wellicht een gebruikersfout betreft. Wanneer het op basis van de door u gestuurde informatie (foto’s) lastig te beoordelen is kunnen wij eventueel besluiten het product retour te halen voor beoordeling.

In ieder geval staan wij voor een snelle en juiste afhandeling van uw klacht.